Hapjes
Voor uw borrel, feest of receptie verzorgt Rosamundas de hapjes.
Er is veel mogelijk: een assortiment tapas, zelfgebakken taarten gevolgd door Hollandse borrelhapjes of een Oosters buffet zijn enkele voorbeelden. U bepaalt zelf welke sfeer u in gedachten heeft en Rosamundas creŽert hierbij heerlijke gerechtjes, die de feestvreugde zeker zullen verhogen.

Lunches
Ook voor een lekkere lunch kunt u bij Rosamundas terecht. Ik kan heerlijke belegde broodjes, vaak geÔnspireerd op de Mediterrane keuken, eventueel vergezeld van zelfgemaakte soep bij u bezorgen.

Diners
Of het nu gaat om een huwelijksdiner, een koud en of warm buffet of een intiem diner bij u thuis, Rosamundas kan het voor u bereiden.
U kunt rustig genieten van uw gasten zonder zorgen over keukencrisissen, terwijl de heerlijke gerechten op tafel komen. Uw wensen zijn de inspiratie voor een menu vol culinaire heerlijkheden.

Kinderfeestjes
Kinderen vinden het vaak superleuk om lekkere gebakjes of echte bonbons te maken. Met een kinderfeestje van Rosamundas kan dit.
Ik kom bij u thuis en bak samen met de kinderen taartjes, die ze zelf mogen versieren, of maak bonbons.

Verder
Staat uw specifieke wens er niet tussen, aarzel dan toch niet om contact op te nemen met mij. De mogelijkheden zijn groot!